dissabte, 11 de març del 2017

EXCUSES

EXCUSES

Excuses de mal pagador. El  més calent és a l’aigüera i qui no es consola és perquè no vol, no cal posar-hi més pa que formatge. Això són figues d’un altre paner! Ja sabem quin pa s’hi dóna i n’hi ha per llogar-hi cadires. Ara  cal que tots plegats ens posem les piles i comencem a posar fil a l’agulla o aquest enrenou ens agafarà amb els pixats al ventre.
Beep, beep...
A bodes em convides. No perdem el món de vista si no volem prendre mal. Quan fou mort el combregaren i feta la llei feta la trampa. Ja hem escoltat que tal dia farà un any i ja ho trobarem. No busquem tres peus al gat, ara!
Beep, beep...
Va, va...No siguem més papistes que el Papa. Que ens l’agafem amb paper de fumar i aquí ningú pixa colònia. Més al meu favor, per fer una truita hem de trencar els ous. Si ens fem trampes al solitari encara prendrem mal. 
Beep, beep, beep...
L’Amadeu deixa l’aixada un moment i sacseja el transistor que duu penjat de la cintura. “Què cony?”
Mentrestant, els Mossos examinen els androides. Investiguen el curtcircuit que n’ha fet esclatar les connexions. Un home riu mirant-s’ho des de casa a la pantalla de la tablet des de la qual controlava que la tertúlia no se sortís de mare...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada